<

В Україні хочуть заборонити ввезення секонд-хенду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:47 | 27.12.2019 / Новини / /
Перегляди
12
/ коментарів 11

Міністерство соціальної політики розробляє зміни у нормативно-правові акти України щодо заборони ввезення на територію країни вживаних речей як гуманітарної допомоги.

Про це повідомив заступник міністра соцполітики Олег Коваль на прес-конференції, – пишуть Факти.

“Ми розробили зміни до нормативно-правових актів щодо заборони ввезення на митну територію України у вигляді гуманітарної допомоги одягу та взуття, які були у використанні, крім одягу спеціального призначення для ВСУ, СБУ, МВС і ДСНС, а також медичних установ, – заявив Коваль.

За його словами, українським законодавством користуються бізнесмени і під виглядом гуманітарної допомоги ввозять в країну секонд-хенд, щоб потім продати його.

“Ми гідна нація і нам не потрібні мільйони тонн секонд-хенду в країні”, – додав Коваль.

Винятки для силовиків, співробітників ДСНС і медперсоналу Коваль пояснив тим, що дуже часто Україні передають спеціальне дороге обмундирування, у якого закінчився термін зберігання на складах за кордоном і їх на безоплатній основі віддають до ДСНС.

Заступник міністра додав, що така форма відповідає міжнародним стандартам і не несе загрозу для життя силовиків.




коментарів: 11
  1. підтримую ! єуропейці гідні використовувати тільки нове ! правда, не своє, бо свого нема, але то таке…

  2. А простих людей хто запитав, чи хочуть вони закриття секонд хендів? Дійсно гідна нація, де ті, що біля корита, жирують на європейських курортах, а більша половина шастає перебираючи мотлох з тієї Європи при найнижчій в Європі зарплаті. Але гідна нація вибрала гідну владу, тож нехай тепер пожинає плоди своєї дурості.Браво “слуги” нації.

    • гідна нація пожинає плоди вибору гідного суспільного строю, тепер влада завжди буде гідною, і не треба розказувати байки, шо може бути інакше…

  3. Браво ” слугам народу” може секонд хенд , був єдиним порятунком для бідних… Але з спостирежень, речами часто користувалися також не бідні люди , звичайно образливо що ми мусимо користуватися одягом з чужого плеча і (вибачте) бедра… Та всетаки не ходили голі а тепер будуть” світити задом ” бо за мінімалку людина ( інваліди, пенсіонери, малозабезпечені) собі ради не дадуть .

  4. ”Слуги народу” плачуть що їм дуже важко вижити на депутатські зарпла вони бідні невиживуть , мовляв їх нехватить надовго (повимирають ) це їх слова … А посадити на мінімалку ,хай попробують як її розділити щоб хватило на місяць прожити а ще не дай бог як захворіє людина …Скільки заберуть аптеки, але що їх те обходить? Для них таки потрібно виділити мінімалку …

  5. Спочатку нехай піднімуть загальний рівень життя, щоб можна було, без суттєвого удару по сімейному бюджету купити собі НОВИЙ одяг, а тоді вже можна буде і про гідність поговорити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер