<

В Нововолинському коледжі стартував еко-челендж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:02 | 17.04.2018 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

16 квітня, у Нововолинському електромеханічному коледжі, до міжнародного дня Землі розпочалася естафета – Еко-челендж, з метою очищення навколишнього середовища та покращення благоустрою міста.

Такий захід проводиться вперше студентами даного навчального закладу, які власне і стали його ініціаторами, та, за їх словами, започаткували і передали естафету вихованцям ТНЕУ, – пише сайт міста Нововолинськ.com.ua

Студенти НЕМКу, з власної ініціативи, вирішили прибрати територію навколо навчального закладу, також залучити до цього процесу якомога більше студентів з інших навчальних закладів для того, щоб молодь в майбутньому долучалася до благоустрою нашого міста, прагнула зробити навколишнє середовище чистішим та розвивала свою еко-свідомість.

До челенджу були залучені 1 ЕП ІТ 16 та їх навчальний куратор – Боярчук Ольга Петрівна, які планують продовжити естафету протягом поточного тижня, включно до суботи – Всесвітнього дня Землі, разом зі студентами Тернопільського Національного Економічного університету їх навчальними кураторами та викладачами і пообіцяли подбати також про територію навколо міського озера.

Також, з нами поділилася своїми поглядами щодо користі подібних заходів в нашому місті студентка Плахотнюк Даша, яка уже приймала участь у подібних заходах та займалася волонтерством зазначивши, що, насамперед, громадянам треба підвищувати свій моральний рівень, вчитися прибирати після себе та підтримувати порядок в місті, адже покладатися на самих лише двірників, коли навкруги розкидані гори сміття не логічно і не по-європейськи.

Викладач Боярчук Ольга Петрівна, всебічно підтримала студентів які виступили з ініціативою провести естафету, зазначила, що вони великі молодці, адже всі гуртом ми зможемо зробити наше місто кращим, чистішим і показати приклад іншим.

Насамкінець, студенти запевнили, що в наш час саме такі челенджі допомагають стати ближчими до Європи, адже ми так прагнемо туди потрапити. Тому треба починати з себе.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця