<

В Італії померли двоє хворих на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:51 | 22.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В італійському регіоні Ломбардія від коронавірусу Covid-19 померла жінка, а в лікарні міста Падуя помер 78-річний італієць.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на іноземні ЗМІ.

Жінку госпіталізували в лікарню муніципалітету Кодоньо, де їй зробили тест на коронавірус. Однак результати тесту надійшли вже після її смерті.

Смерть жінки настала після того як стало відомо про першого померлого від коронавірусу італійця – 78-річний чоловік помер у регіоні Венето.

Колишнього власника невеликої будівельної компанії, батька трьох дітей Адріано Тревісана госпіталізували у важкому стані до лікарні Ск’явонія, де він і помер.

Це була перша смерть від коронавірусу громадянина однієї з країн ЄС на території Євросоюзу. Раніше у Парижі помер заражений громадянин Китаю.

Варто зазначити, що в італійському місті Падуя з коронавірусом госпіталізували 67-річного чоловіка. Він перебуває у відділенні інтенсивної терапії.

Разом з тим кількість заражених у Ломбардії в суботу зранку зросла до 25 осіб. Десять муніципалітетів регіону ізолювали, 250 осіб, які контактували з інфікованими, перебувають у карантині. Влада міста Кремона закрила школи і заборонила демонстрації, мер радить людям не виходити з дому.

Також відомо про два випадки захворювання у Венето, включно з загиблим 78 річним чоловіком.

Як повідомляє УП, станом на ранок 22-го лютого, всього за час поширення вірусу захворіла 77661 людина. Найбільше заражень відбулось на материковій частині Китаю – 76290. Успішно вилікувались 20 858 осіб, водночас зафіксовано 2360 летальних випадків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця