<

В Ірані підпалили лікарню, куди нібито мали привезти хворих на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:29 | 1.03.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

В іранському місті Бендер-Аббас місцеві жителі підпалили частину лікарні, куди нібито мали доправити хворих на коронавірус Covid-19.

Про це повідомляє Al Arabia, – передає Громадське.

Повідомляється, що жителі дізнались, що в лікарні перебувають 10 людей, хворих на коронавірус з сусіднього міста Кум, яке вважають епіцентром коронавірусу в Ірані.

Водночас, підтвердження того, що в цю лікарню дійсно привезли хворих на коронавірус, немає.

За останніми даними, в Ірані виявили 388 випадків інфікування коронавірусом, 34 людей померли. Крім того, віцепрезидентка Ірану з питань жінок та сім’ї Масумех Ебтекар інфікувалася китайським коронавірусом.

Загалом у світі кількість інфікованих коронавірусом зросла до 83 389. Більшість випадків інфікування, 78 824 зафіксували на материковому Китаї. Водночас суттєво зросла кількість інфікованих у Південній Кореї (2022) та Італії (655).

Також відомо про 705 випадків зараження серед людей на круїзному лайнері Diamond Princess, що стояв на 14-денному карантині в порту Японії. На ньому перебувають 25 українців, які є членами екіпажу.

З початку спалаху коронавірусу від хвороб, спричинених інфекцією, померли 2854 людей. Водночас 36 571 пацієнту вдалося одужати.

В Україні наразі немає жодного випадку зараження китайським коронавірусом. Відомо про 5 випадків зараження українців у світі: четверо інфікувалися на лайнері Diamond Princess та одна українка в Італії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця