<

В Єгипті зазнав катастрофи російський Airbus-a321

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:58 | 31.10.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Лайнер перевозив 212 пасажирів, здебільшого російських туристів, пише Reuters.

Тіла приблизно ста людей знайдено на місці катастрофи російського лайнера в Єгипті, передає РИА Новости з посиланням на рятувальників, – пише Корреспондент.

Повідомляється, що літак розпався на дві частини. Однак голоси людей, що вижили, ще чути з-під уламків літака.

Офіційний представник СК РФ Володимир Маркін заявив, що кримінальну справу за статтею “порушення правил польотів і підготовки до них” порушено за фактом авіакатастрофи російського літака в Єгипті.

“Головним слідчим управлінням СК Росії за фактом авіакатастрофи літака Airbus-321, що прямував рейсом 9268 з Єгипту до Санкт-Петербурга, порушено кримінальну справу за ст. 263 КК РФ”, – зазначив він.

За заявою міністерства цивільної авіації Єгипту, літак А-320 рейс KGL9268 вилетів з Шарм-еш-Шейха до Санкт-Петербурга в суботу о 5.51 ранку. Він зник з радарів через 23 хвилини після зльоту. За даними єгипетської влади, літак зазнав аварії на Синаї.

Президент Росії Володимир Путін доручив прем’єру Дмитру Медведєву сформувати держкомісію у зв’язку з катастрофою літака.

Раніше єгипетська влада підтвердила, що зниклий з радарів російський Airbus 321 зазнав аварії над Синайським півостровом. На борту перебували 224 людини – 217 пасажирів і сім членів екіпажу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер