<

Уряд призначив нову главу НАЗК

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:35 | 21.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Тимчасовим керівником Національного агентства з питань запобігання корупції призначили Наталію Новак.

Таке рішення було ухвалене Кабміном під час засідання 20 жовтня, інформує УНН.

«… тимчасово поклав виконання обов’язків Голови Національного агентства з питань запобігання корупції на Новак Наталію Василівну», – йдеться у повідомленні.

Питання про призначення нового керівника НАЗК постало у липні поточного року, коли попердній керівник Олександр Мангул заявив про відмову виконувати покладені на нього обов’язки.

Наталія Новак народилася 1955 року. Має історичну, юридичну та економічну вищі освіти. Працювала викладачем. Тричі обиралася депутатом Київської міської ради – III, IV та V скликань. У V скликанні була заступником голови депутатської фракції «УДАР» Віталія Кличка.

З листопада 2012 – народний депутат Верховної Ради України VII скликання, № 11 у партійному списку партії УДАР. На позачергових виборах до Верховної ради 2014 року була обрана народним депутатом України за партійним списком (№ 16) від БПП. Була заступником голови комітету ВР з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

На місцевих виборах в Києві 2015 року балотувалася на посаду Київського міського голови від партії «Громадянська позиція».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок