<

Українським олімпійцям рекомендували обмежити спілкування з російськими ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:37 | 5.08.2016 / Новини /
Перегляди
79
/ Коментарі відсутні

Українцям у Ріо провели “жорсткий інструктаж” після коментарів телеканалу Россия-1.

Українським олімпійцям рекомендували уникати спілкування з російськими ЗМІ після того, як деякі спортсмени 4 серпня дали суперечливі коментарі журналістам з РФ. Про це повідомив міністр молоді та спорту України Ігор Жданов у своєму Facebook, коментуючи сюжет за участю українців, – пише Корреспондент. 

Вчора на телеканалі Россия-1 вийшов сюжет, у якому члени української олімпійської збірної заявили про “несправедливість” відсторонення частини російських спортсменів від участі в Олімпіаді-2016 через допінговий скандал.

Коментарі телеканалу дали легкоатлетки Наталія Погребняк, Єлизавета Бризгіна, Вікторія Ткачук, старший тренер олімпійської збірної України з легкої атлетики Костянтин Рурак, старший тренер збірної з важкої атлетики Валентин Михайлов.

На сюжет миттєво відреагували користувачі соцмереж. Українці обговорювали заяви спортсменів, в тому числі і на сторінці міністра спорту.

“З командою проведена жорстка розмова й інструктаж про необхідність уникати спілкування з російськими ЗМІ. І була не одна така бесіда і попередження. Це перше”, – написав Жданов на своїй сторінці у Facebook під час спілкування з користувачами.

“Друге – не варто вішати ярлик на всю команду, тому що російським пропагандистам вдалося приспати пильність і спровокувати окремих спортсменів, які не усвідомлювали політичних наслідків своїх слів”, – додав Жданов.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа