<

Учені розповіли, у яких країнах проживають найбільш холоднокровні жителі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 18.10.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Лідирують у списку Прибалтика і Східна Європа.

Учені встановили, у яких країнах проживають найбільш холоднокровні жителі. Лідерами у списку і найбільш черствими виявилися жителі Прибалтики та Східної Європи. У той же час найбільш співчутливими з усіх виявилися люди, які проживають у Латинській Америці і Перській затоці, передає The Journal of Cross-Cultural Psychology, – пише Корреспондент

Зазначається, що найменш чуйними були названі жителі Польщі, Литви, Естонії та Болгарії. Досить низький рівень співчуття був виявлений к Росії. Україна, поряд з багатьма іншими країнами, до списку не була додана.

У той же час найбільш небайдужими були визнані люди з Еквадору, Саудівської Аравії, Перу і Данії.

Загалом психологи вивчили дані за 63 країнами світу. Під час дослідження фахівці виявили ключові властивості, які можуть впливати на менталітет народу, а також на те, як певних людей може сприймати оточення.

Вчені взяли до уваги схильність до виявів невротичності, здатність довіряти іншим, ступінь старанності, а крім того – фактори індивідуалізму і колективізму.

При цьому фахівці зазначають, що результати цього дослідження актуальні лише на цей час, оскільки згодом картина може змінитися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця