<

У зоні АТО загинули троє українських бійців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 18.01.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За минулу добу, 17 січня, позиції сил АТО були обстріляні сім разів, троє українських бійців загинули, ще п’ятеро отримали бойові травми.

Про це в четвер, 18 січня, повідомляє в своєму зведенні штаб антитерористичної операції.

“У цілому за минулу добу російсько-окупаційні угруповання скоїли 7 обстрілів позицій Збройних сил України. Українські військовослужбовці в двох випадках були змушені відкривати вогонь з озброєння, не забороненого мінськими угодами”, – йдеться в повідомленні штабу.

На Луганському напрямку бойовики активізувалися в темний час доби в районі Світлодарської дуги. Ворог вів вогонь з гранатометів різних видів і 120-мм мінометів навколо населеного пункту Луганське.

На Донецькому напрямку сепаратисти порушували домовленості про припинення вогню з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля Пісків.

З мінометів обстрілювали опорні пункти навколо Верхньоторецького, а з гранатометів і стрілецької зброї провокували українських військових неподалік Новотроїцького. Особливу вогневу активність противник також виявляв в передмісті Авдіївки. Зокрема, на підступах до цього прифронтового міста противник більше години вів вогонь з 120-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також незаконні збройні формування порушували перемир’я зі стрілецької зброї поблизу Гранітного.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер