<

У виборчому бюлетені на президентських виборах буде 39 прізвищ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:58 | 8.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

ЦВК затвердила форму і текст виборчого бюлетеня.

Під час засідання ЦВК затвердила форму і текст виборчого бюлетеня з чергових виборів Президента України 31-го березня 2019-го року для голосування в день виборів та форму виборчого бюлетеня для повторного голосування, – йдеться на сторінці ЦВК у Facebook.

Відтак, після скасування реєстрації 5 кандидатів на пост Президента України бюлетень для голосування в день виборів міститиме прізвища 39 кандидатів на президентський пост та відомості про них.

Текст виборчого бюлетеня для голосування в день виборів друкуватиметься лише з одного боку державною мовою на одному аркуші розміром 200 х 800 мм пісочного кольору з двотоновим водяним знаком.

Також ЦВК постановила, що виборчі бюлетені виготовлятимуться для кожної звичайної та закордонної виборчої дільниці у кількості, що на 0,5 відсотка перевищує кількість виборців, які за своєю виборчою адресою відносяться до відповідної виборчої дільниці.

З метою здійснення контролю за виготовленням виборчих бюлетенів з чергових виборів Президента України на державному підприємстві “Поліграфічний комбінат “Україна” по виготовленню цінних паперів”, дотриманням вимог щодо знищення друкарських форм, технічних відходів, поліграфічного браку, погашення невикористаних виборчих бюлетенів, розглянувши подання кандидатів на пост Президента України, ЦВК утворила відповідну контрольну комісію.

До її складу увійшли 14 осіб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер