<

У Сумах російські загарбники скинули бомби на житлові будинки, серед загиблих – діти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 8.03.2022 / Новини / , , /
Перегляди
366
/ Коментарі відсутні

8-го березня у Сумах бомбовим попаданням російські війська знищили кілька житлових будинків, є загиблі.

Про це повідомив голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

У Сумській області фіксується постійне переміщення російської техніки. 7-го березня сталися втрати серед тероборонівців.

«Дали наші хлопці бій цілій колоні ворожої техніки. Їхній автомобіль було розстріляно. Є поранені. І, на жаль, чотири молодих хлопці загинули в нерівному бою з російськими військовими», – повідомив Живицький.

У Сумах вечір 7-го березня видався неспокійним. Відбулося авіабомбардування. Під удар потрапили передмістя Сум. У деяких населених пунктах були розбомблені житлові будинки.

Майже в центрі міста Суми на вулиці Роменській бомбовим потраплянням були знищені кілька будинків. Кількість загиблих становить уже понад 10 осіб.

«Повністю стерто з лиця землі. Це приватні будинки. На жаль, є загиблі. Серед них – діти», – зазначив голова ОДА.

В Охтирці російські війська теж бомбили житлові квартали. Обстрілам, і бомбардуванням піддавалися також об’єкти критичної інфраструктури, зокрема Охтирська ТЕЦ.

Область отримала підтримку Збройних сил України у вигляді бомбардування байрактарами. У результаті були зупинені чотири великих колони бронетехніки, які рухалися територією області, більшість – у напрямку Сум.

Протягом усього дня в Сумській області відбувалася видача гуманітарної допомоги, яка надійшла з-за кордону й інших регіонів України.

Сумська область є одним із регіонів, який зазнав найбільших руйнувань під час війни з Росією. Наразі в області місто Тростянець продовжує залишатися не під контролем України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа