<

У США в спа-салонах розстріляли 8 людей: підозрюваного затримали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:51 | 17.03.2021 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарі 3

У штаті Джорджія (США) 16-го березня сталися три напади на спа-салони, внаслідок яких загинули 8 людей. Підозрюваного у скоєному взяли під варту.

Про це повідомили Associated Press та BBC, – передає Громадське.

Так, два розстріли сталися в північному передмісті Атланти, ще один — у самій Атланті. Унаслідок першого нападу померли 4 людини. Менш ніж через годину правоохоронці дізналися про другий напад — там загинули ще 3 людини. Після прибуття на виклик отримали повідомлення про ще одну стрілянину — вона сталася на одній із сусідніх вулиць. Там померла ще одна людина.

Згодом 21-річного чоловіка, якого підозрюють у всіх трьох нападах, взяли під варту за 240 кілометрів південніше Атланти. Доказами можливої причетності чоловіка до вбивств є низка відеозаписів із камер спостереження.

Правоохоронці повідомили, що частина загиблих була азійцями. Згодом Міністерство закордонних справ Південної Кореї підтвердило, що 4 жертви були жінками азійського походженнями. Однак як передає «Радіо Свобода», у поліції зазначили, що розслідування ще триває, тому говорити про мотив злочину наразі зарано.

Associated Press зазначає, що ці розстріли сталися на тлі низки нападів на американців азійського походження. Причиною цих інцидентів є страх перед коронавірусом — нападники вважають, що азійці нібито відповідальні за поширення інфекції.

CNN пише, що на початку пандемії звинувачення людей азійської зовнішності у нібито відповідальності за коронавірус проявлялося не лише у нападах на них. Так, у лютому 2020 року у країні значно впала відвідуваність китайських ресторанів, а людям азійської зовнішності могли відмовити при заселенні в готель.




коментарів: 3
  1. Може пацана яким снідом підзаразили, бо ж азіатки в тих салонах далеко не масажем певно займаються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця