<

У школі Камінь-Каширського району вчителька «виховувала» учня ляпасами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:32 | 23.11.2021 / Новини / , , /
Перегляди
2487
/ коментарі 2

Інцидент стався у школі села Цміни Камінь-Каширського району. «Виховний» момент через замкову щілину зняла однокласниця учня, котрого вирішила покарати вчителька фізики.

Пізніше відео з’явилося у телеграм-каналах, повідомляє Конкурент.

На відео видно, як вчителька сварить хлопця, а потім б’є його по голові. Поза тим, на відео помітно, що у момент, коли вчителька б’є учня в кабінеті присутня ще одна жінка. Зазначається, що била учня місцева вчителька фізики – Мельник Валентина.

Також повідомляють, що подібні інциденти траплялись і раніше. Факт цього інциденту вже зареєстрували у поліції. Триває перевірка.

Як повідомили у школі, вчителька вже попросила вибачення в учня та колег. Інциденту нібито передувала хуліганська витівка дев’ятикласників, котрі стукали у двері класу, де проводила урок вчителька фізики, й тікали. Зрештою, один з них таки попався.




коментарів: 2
  1. Вона була моїм класним керівником. Цей вчинок це її відчай. До нас ніколи таких мір не приймала. Розберіться добренько. Дітки зараз ” мама не горюй”. Валентина Вікторівна доброї душі людина. Допекли. 100 % допекли.

  2. Валентину – в президенти!
    І то з умовою, шоб хоча б через день міністрів у свій кабінет заводила!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця