<

У Росії сім людей отруїлися домашньою соняшниковою олією, двоє померли

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:40 | 17.08.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В Ульяновській області Російської Федерації семеро людей госпіталізували після отруєння соняшниковою олією, двоє з них померли. У крові постраждалих виявили речовину, що входить у склад щурячої отрути.

Про це повідомляє «ТАСС» із посиланням на управління Слідчого комітету Росії по Ульяновської області, ділиться Громадське.

Слідчі порушили кримінальну справу про виробництво або збут продукції, що не відповідає вимогам безпеки життя або здоров’я і призвели із необережності до смерті двох або більше осіб.

Вранці 16 серпня стало відомо, що в лікарнях Ульяновська знаходяться семеро людей із підозрою на отруєння невстановленою речовиною. У всіх пацієнтів зафіксували різні кровотечі. Всі, хто отруївся або родичі, або колеги. Крім того, всіх пацієнтів об’єднує те, що вони вживали одну і ту ж соняшникову олію домашнього виробництва.

При цьому виробник олії теж опинився серед отруєних, передає РБК. Виявилося, що насіння йому привіз знайомий із Сизранського району Самарської області, і він виготовив масло для себе і на продаж родичам.

Місцеві ЗМІ писали, що причиною отруєння могла стати щуряча отрута, що потрапила на насіння. Однак, точна причина отруєння стане зрозумілою за результатами експертизи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця