<

У радіаційному Рудому лісі окупанти не тільки окопувалися, а й жили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 7.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
491
/ коментарі 4

Чорнобильська зона була захоплена російськими військовими, які прийшли з боку Білорусі. Але зараз там вже майорять українські прапори. Зазвичай потрібен дозвіл, аби сюди проїхати, але не цього разу.

Про те, як окопувалися й жили там росіяни, розповідають журналісти ТСН, яким вдалося потрапити туди. 

Місцевий самосіл Леонід Олексійович підсумовує нашестя росіян: «Сказати, що ми бачили армію – ні, це були вандали, які все пограбували, все, що можна вкрасти».

Перша перепона на шляху до зони – двічі підірваний міст біля села Черевач. Єдиний спосіб спуститися – це драбина.

У місці, де був музей радіаційної техніки, всю техніку розтягли, аби зробити блокпости. Забруднене тут закопують в землю, але окупант власноруч розкопав могильники.

«Де відстійник техніки, дуже багато накопаних позицій, ми здивувалися, бо в 500 метрах багато накопаних позицій, а вони там копали свої позицій, капонірів, бліндажів», – кажуть військові.

Військові показують, що окупанти, які доокопувалися в Рудому лісі – це не легенда. Тут не просто накопані окопи, а й свідчення, що вони тут жили. Тут не можна бути бути довго, та в окупантів тут блокпост. Мішки для позицій привезли із собою – це було борошно з Курська, а ще аж з Алтайського краю.




коментарів: 4
    • хто його знає, може все ж і родять, але рашистів з двома, трьома головами, або одна голова як у свині, а інша- собача? В армію все одно братимуть бо більше не буде кого…

      • Так на гербі ж в тих двоголовий півень мутант, то і вони хочуть бути схожими. Патріоти бл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер