<

У Польщі за незаконне виробництво цигарок затримали 22 українця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:15 | 13.09.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У місті Рава-Мазовєцька в Польщі 22 громадян України збвинуватили в участі в організованій злочинній групі та незаконному виробництві тютюнових виробів на велику суму, а також в ухилянні від сплати зборів.

Правоохоронці виявили підпільне виробництво у домоволодінні, яке винаймав українець. Було затримано 26 громадян України, які перебували на підпільному виробництві, повідомляє Польське радіо.

Всі затримані проживали на території домоволодіння. Туди привозили готові партії сигарет та пакували їх. Незаконну діяльність координував 32-річний чоловік.

На підпільній фабриці вилучено професійні машини для пакування сигарет, коробки, фольгу, пристрої для заглушування мобільних телефонів та понад 640 тис. готових сигарет і 24 кг тютюну. Вартість вилучених сигарет становить близько 104 тис. євро.

За попередньою даними, один з затриманих українців орендував нерухомість, а решта затриманих осіб працювали на нього, пакували вже готові цигарки у пачки. Усі тимчасово проживали на терені маєтку. Туди привозили готові партії цигарок та пакували їх у пачки.

За оцінками правоохоронців, за кілька місяців у цеху могли виготовити сигарет на суму близько 1,8 млн євро.

Затриманих обвинувачують в участі в організованій злочинній групі, незаконному виготовленні тютюнових виробів на велику суму, а також в ухиленні від сплати зборів.

32-річного громадянина України обвинуватили, серед іншого, у керуванні злочинною групою. Підозрюваним загрожують штрафи та позбавлення волі до 5 років. Ватажку групи загрожує до 10 років ув’язнення.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер