<

У Нововолинську вели мову про створення громадського незалежного об’єднання – Школи молодого лідера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:51 | 18.03.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У конференц-залі міськвиконкому за участю  керівників  відділу у справах молоді та спорту,Нововолинської станиці пласту, дитячо-юнацької організації «Перспектива»,представників Волинського обласного благодійного фонду «Карітас-Волинь» та активної молоді навчальних закладів міста відбулося засідання, на якому вели мову про створення  при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради громадського незалежного об’єднання – Школи молодого лідера.

Молодь презентувала моделі учнівського та студентського самоврядування у своїх навчальних закладах. Учасники обговорили мету і завдання Школи молодого лідера, права й обов’язки, керівні та робочі органи, а також питання, які розглядатимуться під час проведення занять. Лідери надали свої пропозиції та зауваження до Статуту Школи, а також  висловили ідею створити інформаційний молодіжний сайт, – пише сайт міської ради.

У найближчих планах – формування  при Школі молодого лідера секторів інформації та громадських зв’язків корисних і благодійних трудових справ, спорту та здорового способу життя, культури й відпочинку, захисту прав дитини та молоді.

IMG_0940




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер