<

У Луцьку згоріла Стела Героїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:01 | 24.11.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

24-го листопада у Луцьку о 4:15 на  лінію екстреного виклику «102» надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС про те, що на Театральному майдані в Луцьку на інформаційному стенді під назвою «Загинули за Незалежність України» виникла пожежа.

Попередня причина пожежі – самозагорання від вогню лампадок. Пожежу ліквідували. Потерпілих немає,- інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

pm778image004

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Під час огляду місця події встановлено, що на Театральному майданів Луцьку на інформаційному стенді «Загинули за Незалежність України»сьогодні близько 4 години ранку виникла пожежа. Вогнем знищено 3 метра дерев’яного стенду із фотографіями, частину фотографій закопчено димом.

pm785image001
pm912image005




коментарів: 2
  1. Козлу зрозуміло, що це була ніяка не лампадка. Спробуйте на відкритому повітрі підпалити нею вінок. Тут підпал – однозначно, що б там не говорили поліцейські екперти. Спочатку на стелу Героїв хлюпнули бензином, а потім чиркнули запальничкою. Я думаю, що луцькі молоді бандерівці так цього, без покарання, не залишать. Це вам не кастрований, у плані патріотизму, Нововолинськ.

    • Не треба ображати наше чудове патріотичне місто-Нововолинськ! В нашому місті Стели Героїв ніхто не підпалює як в Луцьку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер