<

У луцькому наркодиспансері протягом року зафіксували 20 смертей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:24 | 23.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

 У стінах Волинського обласного наркологічного диспансеру зафіксували 20 летальних випадків протягом 2018-го року. 

Про це розповіла завідувач поліклінічним відділенням Волинського обласного наркодиспансеру Інна Новосад, – пише ВолиньPost.

Завідувач третього відділення наркодиспансеру Андрій Рихлівський розповідає, що 2018 рік став найбільш «плідним» за останні кілька років. Зазвичай палати відділень переповнені хворими, а додаткові ліжка ставлять навіть у коридорах. Разом з тим, збільшилася кількість гострих інтоксикацій та «білих гарячок». Окрім того, основне захворювання буває ускладнене супутніми соматичними хворобами, гіпертермією, цирозом печінки, СНІДом. Часто, за словами нарколога, хворі поступають на лікування у критичних станах, а тому врятувати їх життя лікарям вже не вдається.

Так, за словами Інни Новосад, на ліжках Волинського наркодиспансеру від початку року померло 20 пацієнтів. Проте спеціаліст зазначає – це далеко не всі летальні випадки. Деяких хворих з критичними станами наркодиспансер переводить до реанімацій обласної та міської лікарні, тож ще частина пацієнтів іде з життя вже там.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця