<

У Києві в лікаря-трансплантолога вилучили майже $1 мільйон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:20 | 5.10.2019 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

З банківської скриньки лікаря-трансплантолога Олега Котенка вилучено 840 тисяч доларів США.

Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжний захід затриманому за підозрою у хабарництві лікарю-трансплантологу Олегу Котенку.  Йому присудили домашній арешт без права залишати будинок від 21:00 до 7:00. Триватиме запобіжний захід до 1 грудня 2019 року, – інформує УНІАН.

Напередодні Олега Котенка на робочому місці затримали правоохоронці. Завідувача відділення трансплантації печінки звинувачують в отриманні від пацієнта хабаря у 20 тисяч доларів.

Правоохоронці вилучили з кабінету лікаря 65 тисяч доларів. Ще 13 тисяч доларів і 7 тисяч євро знайшли в нього вдома. А ось з банківської скриньки лікаря-трансплантолога вилучені ще 840 тисяч доларів США. З урахуванням всіх обшуків загальна сума вилучених коштів складає близько 1 млн доларів США.

Фото вилучених грошей опублікувала на своїй сторінці у Facebook прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець:

Олег Котенко – провідний український трансплантолог. І єдиний хірург, який проводить в Україні операції з пересадки печінки.  За вимагання грошей і отримання хабара хірургу загрожує до 10 років позбавлення волі. Що буде з пацієнтами і відділенням трансплантації печінки, поки що невідомо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця