<

У Ковелі на уроці фізкультури семикласниця отримала струс мозку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:40 | 27.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

10-го лютого на уроці фізкультури у Навчально-виховному комплексі «ЗОШ І-III ступеня №13-колегіум» міста Ковеля» Волинської області семикласниця отримала струс мозку.

Про це стало відомо з ухвали Ковельського міськрайонного суду Волинської області, опублікованої днями сайті єдиного державного реєстру судових рішень, – повідомляє Волиньпост.

Зокрема, в ухвалі йдеться про те, що слідча Ковельського ВП ГУНП у Волинській області Тетяна Федік подала до суду клопотання, аби отримати дозвіл на тимчасовий доступ до документів, які перебувають у володінні Ковельського МТМО. Підставою для цього стало повідомлення від матері неповнолітньої дівчинки, яка переконує, що 10-го лютого школярку побили на уроці фізкультури її однокласники.

За відомостями про кримінальне правопорушення правоохоронці розпочали розслідування, в ході якого з’ясувалося, що внаслідок отриманих травм дівчинку госпіталізували. Впродовж восьми днів вона перебувала на стаціонарному лікуванні в дитячій міській лікарні Ковельського МТМО.

Правоохоронці вимагають проведення судово-медичної експертизи на основі відомостей та записів, зроблених під час лікування дитини у медзакладі. Аби встановити характер, локалізацію, механізми і час утворення тілесних ушкоджень просять дозволити надати їм доступ і можливість тимчасового вилучення картки потерпілої, яка знаходиться у Ковельському МТМО.

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Петро Бойчук клопотання задовольнив.

Натомість у школі запевняють, що травма, яку отримала дівчина на уроці фізкультури, – випадкова.

Директор школи Сергій Філіпчук каже, що семикласниці «прилетів» в обличчя баскетбольний м’яч, внаслідок чого вона потрапила в лікарню зі струсом мозку.

«Так її однокласник «віддав» їй подачу», – каже директор.

Зазначає, що конфліктів не було. «Це ж діти», – додає педагог.

Повідомив, що наразі дівчинка повернулася до навчання і відвідує уроки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця