<

У Ківерцівському районі 23 поліцейських інфіковані коронавірусом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:32 | 2.05.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Станом на 2-ге травня 23 співробітники Ківерцівського райвідділу поліції інфіковані коронавірусом. У відділку працюють правоохоронці з інших районів.

Як почуваються співробітники поліції, які інфікувалися коронавірусом, повідомляє Район.Ківерці.

Зазначають, що серед 23-ох хворих, 21 поліцейський перебуває на самоізоляції. Ще двоє працівників перебували в інфекційній лікарні, але зараз їх відправили додому. Осіб у важкому стані серед них немає, проте є випадки інфікування членів родин поліцейських.

Наразі поліція проводить епідеміологічне розслідування, аби дізнатися джерело поширення вірусу у райвідділі.

«Це встановити важко, адже поліцейські на службі і постійно спілкуються з великою кількістю людей. Серед них і медики», – кажуть у пресслужбі поліції.

Наразі відомо лише те, що поширення вірусу почалося у черговій частині, де відбувається прийом громадян. Уже звідти хвороба розповсюдилась серед працівників.

Контактні особи інфікованих також перебувають на самоізоляції. Приміщення регулярно дезінфікують, а працівники забезпечені засобами індивідуального захисту. Райвідділ працює у штатному режимі. До роботи залучили поліцейських з інших районів.

Як повідомлялося раніше, станом на 21-ше квітня у шістьох поліцейських Ківерцівського райвідділу було виявлено захворювання коронавірусом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця