<

У Камінь-Каширському районі хлопці приховали факт ДТП з мотоциклом, в якій постраждав 19-річний юнак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:57 | 6.11.2019 / Новини /
Перегляди
27
/ Коментарі відсутні

3-го листопада у Камінь-Каширському районі сталася аварія, 19-річний юнак, не впоравшись з кермуванням, впав з мотоцикла та отримав важкі травми.

Так, четверо хлопців із села Полиці, повідомили поліцію, що поблизу села Гута-Камінська, на узбіччі дороги знайшли 19-річного хлопця без свідомості. Підлітки відразу викликали «швидку». Про це повідомляє Камінь-Каширський відділ поліції, – передає Волиньпост.

Медики доставила потерпілого до реанімаційного відділення Камінь-Каширської лікарні, звідки в подальшому його доправили до Луцька.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 3:30 год. 19-річний житель с. Воєгоща, рухаючись по автошляху на мотоциклі, не впорався з керуванням та впав на узбіччя, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження – закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, внутрішньо-мозкову гематому.

В подальшому вдалося з’ясувати, що особи, котрі його знайшли, виявилися його друзями, з якими він вживав спиртні напої. З метою уникнення відповідальності юнаки (двоє з них неповнолітні) заховали мотоцикл потерпілого неподалік місця події та свідомо замовчували інформацію про те, що трапилася дорожньо-транспортна пригода. Транспортний засіб згодом знайшли та доставили до поліції.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

З підлітками, які приховували факт ДТП провели профілактичну роботу, а також двох із них, притягнули до адмінвідповідальності за ст. 180 КУпАП (доведення неповнолітнього до стану алкогольного сп’яніння).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця