<

У Білій Церкві провели одразу 50 обшуків, затримали близько десяти людей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:25 | 27.07.2019 / Новини / /
Перегляди
7
/ 1 коментар

У Білій Церкві на Київщині провели одразу 50 обшуків, під час яких затримали близько десятка людей. Їх підозрюють в участі у злочинних угрупуваннях, що діяли на території міста і займалися тиском на бізнес шляхом вимагання та побиття громадян.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на відділ комунікації поліції у Київській області.

За фактом проведення обшуків та затримань у місті Біла Церква затримано близько 10 осіб, відкрито кримінальні провадження за ст. 189 та ст. 255 КК (“вимагання” та “створення злочинної організації” відповідно).

Як заявили у поліції Київщини, відповідно до кримінальних проваджень, у місті проводяться заходи з затримання, знешкодження та ліквідації злочинних трьох угруповань, .  

“Під час обшуків у Білій Церкві вже затримали близько десятьох людей. У місті існувало щонайменше три злочинних угруповання. З підприємців вимагали гроші, били їх, знищували їхнє майно. Зараз обшуки тривають, після закінчення кількість затриманих може змінитися”, – заявив речник поліції Київської області Микола Жукович.

“Після проведення обшуків, відповідного аналізу та затримання підозрюваних в порядку ст.208 КПК України керівник поліції області розповість деталі спецоперації 29 липня”, – заявили в облуправлінні НП. 

Зазначимо, що 27 липня у поліції повідомили, що у Білій Церкві (Київська область) здійснюють затримання членів злочинної організації, одночасно проводячи 50 обшуків. 

У Міністерстві внутрішніх справ у свою чергу заявили, що йдеться про затримання злочинців, які вимагали гроші у жителів області з погрозою та застосуванням насильства.




один коментар
  1. Це тичок носом наших доблесних в те як треба працювати? Чи це ви так стимулюєте місцевий бізнес зникнути з Новіка?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер