<

У 12 містах України зірвано опалювальний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:14 | 14.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

На сайті “Нафтогазу” повідомляється, що в даний момент компанія не має можливості надати номінації на газ 22 підприємствам.

Через борги теплопостачальних підприємств перед НАК “Нафтогаз України“, у 12 містах немає можливості запустити опалювальний сезон.

“Поки більшість міст починають опалювальний сезон без проблем, в декількох люди мерзнуть через бездіяльність влади. Зараз в епіцентрі проблем з опаленням – Кривий Ріг, Херсонська область, міста Сміла, Сєвєродонецьк, Первомайськ та Шепетівка”, – повідомляється на сайті компанії.

У НАК також заявили, що тепловиробники накопичили величезні борги і не виконують графіки їх погашення.

“В більшості випадків накопичення боргів і зрив графіка їх погашення – це сліди бездіяльності місцевих органів влади. Деякі ТЕЦ знаходяться в управлінні Фонду держмайна – ситуація з ними може бути врегульована тільки за участю Кабміну”, – пояснили в “Нафтогазі”.

Найбільшу заборгованість сформували АТ “Криворізька теплоцентраль” та ОКП “Донецьктеплокомуненерго”. Борг кожної з цих компаній перевищив 1 млрд гривень. Компанія “Кіровоградтепло” Кропивницького не заплатили “Нафтогазу” майже 158 млн гривень. Херсонська і Сєвєродонецька ТЕЦ заборгували понад 350 і майже 450 млн гривень відповідно.




коментарів: 2
  1. тобто тепловиробники вкрали гроши, які платило населення і хто втік, хто обанкротився, показали Нафтогазу дулю, а народ хай як хоче.. Слава приватизації ! Подальше від совка, поблище до еуропи !

  2. А може вже пора всі” прокладочки” вичистити і продавати газ і тепло напряму ,чи бидло місцевого розливу на такі діі не піде ?Дограється ця злодійська влада ,що люди візмуть іх на звичайні вила ,а не придумані Ляшком ,все до цього іде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця