<

Ціна на газ у серпні зросте – Нафтогаз

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 5.08.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Серпнева ціна на природний газ для побутових клієнтів ГК “Нафтогаз України” становить 3,24 грн/кубометр з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки) в рамках тарифу “Місячний”.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що ціна газу зросла на 0,27 грн/куб.м. через те, що ринок входить у сезон високих цін, який зазвичай настає з наближенням опалювального періоду.

У компанії пояснили, що із завершенням дії режиму ПСО публікуватимуть ціни у рамках тарифу “Місячний” на початку місяця споживання.

Тариф “Місячний” – перший тариф, який компанія пропонує своїм клієнтам. Наразі всі діючі побутові клієнти компанії автоматично переведені на цей тариф.

“Він передбачає пост-оплату за спожитий газ. Споживачі можуть зекономити 1% від загального рахунку за газ, якщо сплачуватимуть за спожитий ресурс до 15 числа місяця, наступного за місяцем споживання”, – йдеться у повідомленні.

У ГК “Нафтогаз України” обіцяють скоро запропонувати клієнтам нові тарифні плани та інші пропозиції.

Нагадаємо, “Нафтогаз” пропонує українцям укласти річний контракт на постачання газу зі щомісячним формульним визначенням ціни, яка буде відома до початку місяця постачання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця