<

Розповіли, як волинянам швидко укласти договір з новим оператором розподілу газу

03:28 | 29.12.2023 / Новини / /
Перегляди
525
/ Коментарі відсутні

Послуги з розподілу природного газу від 1-го грудня 2023 року на території Волині забезпечує новий Оператор – Волинська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України», яка знаходиться під опікою та контролем держави.

Укласти договір розподілу природного газу з новою газорозподільною компанією можна за спрощеною процедурою, – повідомляють у Волинській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Для укладання договору достатньо підписати Заяву-приєднання, яку споживачі природного газу на Волині отримають разом з паперовими рахунками за грудень.

Саме на основі заяви-приєднання національний оператор газорозподільних мереж укладає зі споживачами офіційну угоду про розподіл палива та надає послуги розподілу.

Волинянам нагадують, що договір розподілу газу є публічним, однаковим для всіх споживачів і не потребує двостороннього підписання. Отже, щоб приєднатися до договору вам достатньо заповнити Заяву-приєднання і передати її на адресу Волинська філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Ознайомитися зі змістом договору можна на офіційному сайті НКРЕКП, в газетах «Вісник+К» № 49 від 07.12.2023 році або на сайті газорозподільної компанії у розділі «Важлива інформація».

Також заяву-приєднання до договору розподілу газу можна завантажити з офіційного сайту Оператора. Вона розміщена в розділі «Важлива інформація» – «Побутовим споживачам».

Щоб заповнити Заяву-приєднання, потрібно зробити наступні кроки:

1. Знайдіть текст заяви на внутрішньому боці платіжки за розподіл газу за грудень.

2. Перевірте та/або внесіть свої дані у відповідні поля:

  • якщо ваші персональні дані збігаються, тоді поставте відмітку біля слова «Підтвердити»;
  • якщо ваші персональні дані відрізняються або відсутні, внесіть актуальну інформацію у цьому полі та поставте відмітку біля слова «Підтвердити».

3. Після перевірки персоніфікованих даних поставте свій особистий підпис та дату підписання у відповідні поля в нижній частині Заяви-приєднання.

4. Від’єднайте Заяву-приєднання від рахунку за розподіл газу та передайте її до Волинської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» найзручнішим для вас способом:

  • надішліть на поштову адресу компанії – 43006, м. Луцьк, вул. Івана Франка,12;
  • залиште у спеціальній скриньці у найближчому Центрі обслуговування клієнтів;
  • передайте контролеру під час його чергового візиту до вашої оселі.
  • надішліть скан-копію заповненої та підписаної заяви на електронну адресу office.vl@grmu.com.ua

Договір укладається на безстроковий період з метою забезпечення фізичної доставки обсягів природного газу, що належать споживачу (його постачальнику), власне до споживача та можливості санкціонованого відбору природного газу з газорозподільної системи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця