<

Теща Притули скоїла ДТП у Києві: шоумен прокоментував ситуацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:31 | 25.08.2019 / Новини / , /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Шоумен та телеведучий Сергій Притула не втручатиметься у справу щодо ДТП за участю своєї тещі, яка 22 серпня у Дарницькому районі Києва здійснила наїзд на жінку з дев’ятирічним сином.

Про це Притула написав у фейсбук.

“Ні я особисто, ні моя дружина, не чинили спроби “порішати” питання з суддями чи прокурорами… Триває досудове слідство. Далі буде суд. Вони прояснять ситуацію і розставлять крапки над “і”, – зазначив шоумен.

Він розповів, що разом із своєю сім’єю максимально щиро співчуває родині, яка постраждала внаслідок “недолугого керування автомобілем мамою моєї дружини”.

За словами Притули, він сподівається, що родина постраждалих у ДТП прийме допомогу на лікування та реабілітацію від його сім’ї.

Водночас він закликав журналістів не “штурмувати” дзвінками.

“Для вас цей інцидент – це буденність, а для двох родин – трагедія”, – підсумував Притула.

Нагадаємо, 22 серпня у Дарницькому районі Києва жінка за кермом Mazda, рухаючись заднім ходом, здійснила наїзд на жінку з 9-річним хлопчиком, в результаті чого вони з важкими травмами опинилися у лікарні, – повідомляє Укрінформ.

Водійку взято під варту, триває слідство. Жінці вже обрали запобіжний захід. Шевченківський районний суд Києва призначив їй домашній арешт із забороною покидати своє місце проживання з 23:00 до 6:00 на термін до 22 жовтня цього року. Як згодом з’ясувалося, винуватиця трагедії – Лілія Сопельник – є 59-річною тещею шоумена Сергія Притули.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця