<

Супербокс: Українські отамани VS Мексиканські воїни. Вболіваємо за наших!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 15.01.2015 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Завтра, 16 січня, новий, п’ятий за луком, сезон найпопулярніших боксерських змагань планети – Всесвітньої серії боксу (WSB). 16 найсильніших клубів світу розпочнуть боротьбу за заголовні нагороди змагань та олімпійські ліцензії, володарі яких будуть визначені вже за результатами групового раунду змагань.

Для українських вболівальників нинішній сезон обіцяє подарувати безліч цікавих та безкомпромісних двобоїв, адже в одній підгрупі з нами боксуватимуть такі команди, як діючі чемпіони змагань WSB «Кубинські приборкувачі», «Марокканські атласні леви», «Китайські дракони», «Алжирські пустельні яструби», «Британські левові серця», «Команда Росії» та команда, з якою «Отаманам» доведеться складати перший «змагальний іспит» – «Мексиканські воїни», пише fbu.net.ua.

Дебютний поєдинок п’ятого кола змагань Всесвітньої серії боксу «Українські отамани» проведуть завтра, 16 січня, о 21:00, у столичному виставковому центрі АККО Інтернешнл (м. Київ, Проспект перемоги, 40-Б). В рамках першого туру змагань суперниками «Отаманів» стануть представники латиноамериканської школи боксу, досвідчена команда з Мексики – «Mexico Guerreros» («Мексиканські воїни»).

«Для нас надзвичайно важливо з перемоги дебютувати у п’ятому сезоні WSB. Тим паче, що боксувати ми будемо проти одних з наших головних конкурентів у боротьбі за перепусти до наступного кола WSB, щорічних учасників раунду плей-оф змагань, досвідченої мексиканської команди «Мексиканські воїни», – зазначив головний тренер «Українських отаманів» Михайло Мельник. – У підготовці до даної зустрічі, та й загалом п’ятого сезону WSB, ми провели напружені три місяці тренувальних зборів і як на мене, хлопці на сьогоднішній день перебувають у хорошій як фізичній формі, так і чудовому піднесеному моральному дусі. Тому, як то кажуть, до матчевої зустрічі ми підійдемо у всеозброєнні і прикладемо усіх зусиль аби порадувати наших вболівальників та усю Україну загалом».

В рамках матчевої зустрічі на ринг вийдуть боксери вагових категорій: 49, 56, 64, 75 та 91 кг.

А сьогодні, 15 січня, о 13:00, у столичному нічному клубі «Caribbean Club» (м. Київ, вул. Симона Петлюри, 4) відбудеться прес-конференція та офіційна процедура зважування учасників матчевої зустрічі першого кола WSB між «Українськими отаманами» та «Мексиканськими воїнами».

Ексклюзивне право трансляції поєдинків Всесвітньої серії боксу (WSB) на території України належить телеканалу «2+2». Перша трансляція відбудеться 16 січня о 21:30 в рамках матчевої зустрічі між «Українськими отаманами» та «Мексиканськими воїнами».

Додамо, що «Українські отамани» та «Мексиканські воїни» оголосили склади команд матчевої зустрічі першого кола змагань Всесвітньої серії боксу:

вагова категорія 49 кг

Хасанбой Дусматов («Українські отамани») – Хоселіто Веласкес («Мексиканські воїни»)

вагова категорія 56 кг

Микола Буценко («Українські отамани») – Серхіо Чіріно («Мексиканські воїни»)

вагова категорія 64 кг

Володимир Матвійчук («Українські отамани») – Рауль Курьєл («Мексиканські воїни»)

вагова категорія 75 кг

Хоршид Норматов («Українські отамани») – Місаель Родрігес («Мексиканські воїни»)

вагова категорія до 91 кг

Денис Пояцика («Українські отамани») – Крістіан Демаж («Мексиканські воїни»)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер