<

Стоматолог намагався вбити свою директорку в Житомирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:48 | 28.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Житомирі повідомили про підозру лікарю, який через борги скоїв замах на вбивство директорки стоматологічного центру, у якому він працював.

19 листопада до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію у тяжкому стані жительки обласного центру, 1958 року народження, – інформує пресслужба поліції Житомирської області.

Під час перевірки інформації з’ясувалось, що жінку знайшли без свідомості у робочому кабінеті її стоматологічної клініки з тяжкими травмами голови та ока.

Потерпілій надали необхідну медичну допомогу та провели оперативні втручання. Наразі стан жінки, за прогнозами лікарів, стабільний.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження для встановлення обставин травмування директорки – характер отриманих жінкою травм вказував на причетність до них сторонньої особи.

У результаті проведеної роботи поліцейським вдалось встановити причетність до події жителя обласного центру, який працював у цій же клініці. За наявною інформацією, між потерпілою та молодиком виник конфлікт на грунті робочих відносин та боргових зобов’язань останнього.

27 листопада оперативники затримали 28-річного чоловіка за обгрунтованою підозрою у травмуванні з метою вбивства директорки з корисливих мотивів. Під час невідкладних обшуків у кількох місцях були вилучені свідчення його причетності до кримінального діяння.

Наразі чоловікові оголосили про підозру за ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності. Нині йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком 15 років або довічного ув’язнення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця