<

США відреагує на агресію Росії: результати перемовин Зеленського і Байдена

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:42 | 14.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
585
/ коментарів 6

Президент України Володимир Зеленський та його колега із США Джо Байден 13-го лютого провели телефонну розмову, де поговорили про агресію Росії проти України.

Зазначається, що лідер США підтвердив відданість країни суверенітету та територіальній цілісності України, пише Суспільне.

«Президент Байден чітко дав зрозуміти, що Сполучені Штати швидко і рішуче, разом зі своїми союзниками та партнерами, відреагують на будь-яку подальшу агресію Росії проти України», – йдеться в заяві.

Лідери двох країн також наголосили на важливості продовження дипломатії та стримування у відповідь на військове нарощування російських військ на кордонах України. Своєю чергою Зеленський додав, що розмова тривала годину.

«Говорили про безпеку, економіку, наявні ризики, санкції та російську агресію», – написав він у твіттері.

Нагадаємо: Зеленський проведе розмову із Байденом через російську агресію.




коментарів: 6
  1. А Крим як забирали з Донецьком то як відреагували? Так і на цей раз відреагують. Ноту протесту путєну надішлють, ну може ще трохи глибшу стурбованість проявлять

    • Всі роки до війни з Рашею грабували військо ,а винні ми самі ,бо вибирали як не комуняку ,то пасічника ,то чераоного директора ,а на кінець донецького баригу ,не було ні одної влади яка б не грабувала кроаїну і думала про захист держави ,а тепер говоримо ,чого нас Америка не захистила ,подивіться як злодіїї,які називають себе бізнесменами , тікають за границю ,боячись за свою шкіру .

  2. – Перед смертью больной сильно потел?
    – Да, потел.
    – Ну, ну, это очень хорошо.

  3. Я так зрозумів, шо мотлох пропонує, як мінімум, воскресити і вибрати Брєжнєва, бо він, певно був останнім, хто підпадає під мотлоховське ”не грабував країну і думав про захист держави”, й за нього якраз в основному і надбалося в неньці все те, що за 30 літ так і не змогли до кінця розікрасти самостійники та їхні любі західні партнери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер