<

Зеленський проведе розмову із Байденом через російську агресію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 13.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
225
/ Коментарі відсутні

У неділю, 13-го лютого, президент України Володимир Зеленський проведе телефонні переговори із президентом США Джо Байденом. Головна тема – ймовірне російське військове вторгнення до України.

Як пише ТСН, у найближчі години президент Володимир Зеленський обговорить безпекову ситуацію та поточні дипломатичні зусилля з деескалації із президентом США Джо Байденом.

Нагадаємо, що низка західних ЗМІ повідомляють із посиланням на джерела в спецслужбах та дипломатичних установах інших країн, що Росія ніби планує військове вторгнення до України вже наступного тижня.

Щодня відбуваються десятки дипломатичних перемовин між лідерами країн щодо російської агресії.

Президент Франції Еммануель Макрон 12-го лютого поговорив телефоном з президентом Росії Володимиром Путіним. Розмова тривала понад півтори години. Зазначається, що основна тема переговорів – це напруженість навколо України.  Після того Макрон переговорив із Зеленським, а також канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

Президент США Джо Байден 12-го лютого також поговорив телефоном з Володимиром Путіним. Розмова тривала понад одну годину. Головна тема – напруженість біля кордонів України та нарощування військ Російської Федерації. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа