<

Співробітники податкової міліції Волині напередодні свят підтримали низку благодійних ініціатив

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:01 | 24.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Співробітники податкової міліції Волині підтримують конструктивні стосунки з представниками волонтерського руху та благодійними фондами.

Відтак, з нагоди Різдвяно-новорічних свят податкові міліціонери Волині відгукнулися на пропозицію щодо перерахування коштів для придбання новорічних подарунків для дітей, котрі перебувають на підконтрольній Україні території у Донецькій і Луганській областях вздовж лінії зіткнення зони проведення АТО, а також безпосередньо долучилися до акції надання шефської допомоги вихованцям Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.

«Ми розуміємо, що в такий тяжкий для держави час не можна стояти осторонь проблем тих наших співвітчизників, а особливо маленьких громадян нашої країни, котрі потрапили в складні життєві обставини. Колектив оперативного та слідчого управлінь фінансових розслідувань управління ГУ ДФС Волині завжди намагається в міру можливостей надати посильну допомогу», – розповів перший заступник начальника ГУ ДФС в області Олег Гирикович.

Як повідомили в оперативному управлінні ГУ ДФС Волині,  12 грудня цього року відбувся міні-турнір з футболу між командами силових структур в області. У рамках цього спортивного заходу, в якому брала участь команда податкової міліції Волині, теж відбувся збір коштів для дітей, батьки яких нині несуть службу в зоні АТО.

Отож, як кажуть оперативники ДФС Волині, їх участь у трьох благодійних проектах – це ще й промінчик надії і радості в очах  української малечі, котра отримає подарунки до Різдва завдяки небайдужим людям.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер