<

Скандал з бронежилетами: «Епіцентр» зняв з продажу товари військового призначення від «Групи Венето»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:02 | 21.05.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
405
/ Коментарі відсутні

Мережа «Епіцентр» припиняє співпрацю з ТОВ «Групи Венето» та вилучає з продажу у своїх торговельних центрах її продукцію, що має ознаки товарів військового призначення, через можливу причетність цього постачальника до схеми розкрадання гуманітарки.

«У зв’язку з розповсюдженням інформації про можливу причетність ТОВ «Група Венето» до схеми розкрадання гуманітарної допомоги для українських військових, мережа “Епіцентр” знімає з продажу всю продукцію від цього постачальника, яка має ознаки товару військового призначення», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Епіцентр також припиняє усі взаємовідносини з контрагентом до завершення результатів розслідування компетентних органів. Окрім того, у разі доведення правоохоронцями вини постачальника, Епіцентр планує подання судового позову до ТОВ «Група Венето» про компенсацію матеріальних та репутаційних втрат, спричинених постачанням продукції гуманітарного призначення.

Компанія нагадує, що всередині квітня цього року Епіцентр підписав договір на постачання бронежилетів виробництва ТОВ “Група Венето”. При цьому постачальник надав компанії всі необхідні документи на товар: товарні накладні, сертифікати випробувань та якості. Відповідно, ТОВ “Епіцентр К” правомірно закупив сертифікований товар з усіма підтверджуючими документами.

Пізніше від активістів надійшло звернення до СБУ з проханням перевірити вищезазначені бронежилети, що були схожі на ті, що були в гуманітарній допомозі для ЗСУ. У зв’язку з цим ці бронежилети було вилучено з продажу з декількох торговельних центрів.

Наразі Епіцентр надав до СБУ всі документи, які отримав від компанії “Група Венето”.

Нагадаємо, «Епіцентр» у Львові звинуватили у продажі волонтерських бронежилетів: справою займається поліція.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця