<

Скандал у Рівному: лікарка-стоматолог била і душила дітей в кабінеті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:08 | 12.02.2021 / Новини / , , /
Перегляди
56
/ коментарі 2

12-го лютого у Рівному розгорівся гучний скандал через знущання стоматолога над дітьми-пацієнтами.

Про це повідомляє rivne.online, – передає Апостроф.

У мережі з’явилися відео, на яких видно, що медик б’є, душить і залякує маленьких дітей. Записи були зроблені з камери відеоспостереження в стоматологічному кабінеті.

На одному з відео жінка погрожувала дівчинці, а потім душила її. Відзначають, що мама пацієнтки спочатку захищала лікаря, але вона не знала, що знущалися над її дитиною. При цьому стоматолог знала про інвалідність 3-річної дитини, у маляти також проблеми з серцем.

На другому записі лікували вже хлопчика, якого силоміць посадили в крісло. Далі його також били. З батьками хлопчика на відео зв’язатися не вдалося.




коментарів: 2
  1. Шановні українці! Шановний Олексію Суханов! Це не припустимо!!!!! Це є кримінальна справа, тут немає про що говорити взагалі – просто поставити під стінку і розстріляти цю тварюку! Шановні батьки постраждалих дітей – Вам що взагалі похєр все, Ви ще про щось роззусолюєте – Ваші діти постраждали ФІЗИЧНО і МОРАЛЬНО!! Я мама 3 дітей – у мене питань в такій ситуації взагалі би не було!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАКОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця