<

Школярі з Волині складають ремкомплекти для бійців АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 22.03.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ремкомплект – маленький набір найнеобхіднішого у польових умовах. Для бійців на передовій їх треба чимало, тож школярі з Волині вирішили допомогти військовим.

Діти з Волині мало того, що складають такі ремкомплекти, то ще й виготовляють сірники тривалого горіння. Сірник обмотують ватою, не закриваючи голівки, і закапують парафіном або воском. Цю справу доручають старшокласникам. Виходять невеликі свічки, – повідомляє 24 канал.

Якщо взяти кілька таких сірничків, звичайний сірничок горить секунд 40, то такий сірник може горіти хвилини три. А якщо взяти 5 сірничків до купи, то можна розпалити невеличке вогнище або підігріти той самий сухпайок.

Незважаючи на канікули, учні охоче долучаються до складання допомоги. Кілька саморобних свічок, ґудзики, нитки, голка, скотч та ще деякі дрібниці – і ось готовий ремнабір. Усе це – з особливими побажаннями від дітей.

Кисилин та навколишні села – невеликі та віддалені. Тож серйозних об’ємів допомоги зібрати не можуть. Та все ж невеличку лепту готові вносити за першої потреби.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер