<

У містечку Шацьк для учасників АТО пропонують різноманітні знижки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:31 | 15.02.2015 / Шацьк /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Пластикові картки на знижки для солдатів, які повернулися із зони бойових дій, – це ще одна ідея місцевої волонтерської групи “Небайдужі”.

Шацьк – містечко невелике, як невеликий і район, тут нема і десяти сільських рад. Але волонтерська група, котра нараховує понад 20 членів, об’єднала навколо себе земляків. У Шацьку нема потужних підприємств та олігархів, проте громада активно підтримала акцію волонтерів “Для солдата”. Назва проста, і передбачає вона полегшення у повсякденному житті, підтримку учасникам АТО. Хто чим, як кажуть, може допомогти. Знижки для солдатів уже запропонували низка магазинів, перукарня, фотостудія, масажисти, – пише видання День.

Волонтери уже почали видавати пластикові картки учасникам акції «Для солдата» — місцевим військовим, які перебували у зоні АТО. Пред’явивши таку картку в магазинах, перукарні чи фотостудії Шацька, учасники АТО отримають знижку на товар, послугу. «Небайдужі» просять стоматологів, нотаріусів, власників шиномонтажу у своєму містечку долучитися до акції знижок для солдатів, аби продемонструвати останнім увагу, турботу і хоч трохи полегшити їхнє життя




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця