<

Священника УПЦ МП з Волині, який п’яним убив 52-річного чоловіка, засудили на 8 років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:12 | 30.10.2022 / Шацьк / , /
Перегляди
4143
/ 1 коментар

Колегія суддів Ковельського міськрайонного суду Волинської області 17-го жовтня винесла вирок у справі Олександра Стадніка більш ніж через 2 роки після вбивства. 51-річного священника УПЦ МП  засудили до 8 років позбавлення волі.

Брат вбитого Роман Стаднік з таким вироком не погоджується. Вважає його занадто м’яким. Про це пише ГІТ.

Тіло 52-річного Олександра Стадніка знайшли у лісовому масиві «Гола Берла» поблизу села Мельники Шацького (нині – Ковельського) району з ознаками задушення. Вбивцею виявився настоятель місцевого Свято-Аннівського храму УПЦ МП Петро Границький, житель села Гаївка.

“Вироком я не задоволений з тієї причини, що це не вбивство з необережності, як хотіли адвокати переконати суд і перекваліфікувати в таку статтю”, – наголосив брат убитого.

Обвинувачений вину свою не визнав і вважає всю судову справу наклепом. Органи прокуратури вимагатимуть апеляції, оскільки із вироком там не згодні.

Після першого суду священника на рік відсторонили від служіння в церкві, далі він поновився. Судячи з розповіді Романа Стадніка, священник часто «заглядає до чарки» та розпочинає бійки. Так релігійні особи поводитись не повинні, переконаний Роман Стаднік.




один коментар
  1. Скільки забашляв суддям цей кацапський сатаніст ,бо в нас вже давно суди судять за гроші .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер