<

Шахтарі ДП «Львівугілля» перекрили міжнародну трасу Львів-Рава Руська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:11 | 29.07.2016 / Новини /
Перегляди
137
/ Коментарі відсутні

З 10-ї ранку шахтарі ДП «Львівугілля» перекрили міжнародну трасу Львів-Рава Руська. У такий спосіб вони добиваються погашення заборгованої зарплати.

“Як повідомив телефоном з місця події голова Регіонального відділення Незалежної профспілки гірників України м. Червонограда Віталій Оніжук, шахтарі вже не вірять жодним обіцянкам ні столичних, ні місцевих представників влади. За травень і червень борг перед гірниками Львівщини складає вже 130 млн грн.. А вже закінчується липень. Обіцянка міністра Ігоря Насалика розрахуватися із шахтарями до 27 липня виявилася обманом. Про те, що Кабмін своєю постановою саме 27 липня перерозподілив кошти й виділив на підтримку держпідприємств 200 млн грн, гірники Львівщини знають, але розуміють, що їх не вистачить навіть на те, щоб погасити уже наявні борги, тому й вирішили проводити свою акцію”, – повідомляє на своїй сторінці Михайло Волинець. 

До речі, вчора, 28 липня, сесія Червоноградської міської ради VII скликання прийняли звернення до Президента України, Кабінету міністрів і Верховної Ради щодо внесення змін до Держбюджету на 2016 рік та виділення коштів у сумі 1 млрд грн для державної фінансової підтримки вуглевидобувних підприємств. Депутати також звернулися до своїх колег у Львівській облраді та Сокальській райраді з проханням прийняти аналогічні звернення щодо критичної ситуації з невиплати зарплати шахтарям ДП «Львіввугілля».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер