<

Що вилучили у засуджених на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:08 | 17.01.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

В управлінні ДПтС України у Волинській області підведено підсумки проведення в підпорядкованих структурних підрозділах області спеціальних операцій під умовним найменуванням «Заслон» та «Щит». 

Про це зазначають у Відділі охорони, режиму, нагляду і безпеки управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області.

Напередодні та в ході Новорічних і Різдвяних свят у період з 21 по 31 грудня 2015 року проведено спеціальну операцію під умовним найменуванням «Заслон», а в період з 31 грудня 2015 року по 10 січня 2016 року персонал органів та установ було переведено на посилений варіант несення служби із проведенням спеціальної операції під умовним найменуванням «Щит». Зокрема, у Маневицькій виправній колонії (№ 42) провели загальний обшук із залученням зведеного загону груп швидкого реагування установ Волинської області.

За результатами проведення обшуку в засуджених виявили та вилучили значну кількість заборонених для зберігання і використання предметів, в тому числі 26 мобільних телефонів, 16 карток різних мобільних операторів, 6 колод гральних карт заводського виготовлення, 15 батарей до мобільних телефонів, 1 MP-3 плеєр, 10 одиниць гарнітури до мобільних телефонів, 12 зарядних пристроїв та 11 штекерів до мобільних телефонів, 17 колючо-ріжучих предметів, 20,8 л. спиртного, 60 л. спиртовмісних речовин, 1,6 кг. сухих та 0,5 кг. дріжджів, 2 пристрої для нанесення татуювань, тощо.




один коментар
  1. Хай поцікавляться в працівників закладу як ці речі попали до увязнених

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер