<

Рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на підприємстві у Локачах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:38 | 1.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
87
/ Коментарі відсутні

У Локачах провели гарнізонні тактико-спеціальні навчання з відпрацюванням взаємодії служб Локачинської громади на підприємстві ТзОВ «Агротехніка».

Про це повідомляють на сторінці ДСНС Волині.

За тактичним задумом в парогенераторній внаслідок несправності автоматики відбувся вибух парового котла та руйнування мережі газопостачання з подальшим горінням в приміщенні парогенераторної та під час вибуху постраждав працівник підприємства.

Керівництво об’єкту повідомило про пожежу за номером “101”, члени ДПД приступили до гасіння первинними засобами пожежегасіння.

По прибуттю на місце умовної пожежі рятувальники, включившись в апарати захисту органів дихання та зору в складі ланки ГДЗС, подали ствол “СПРК” на гасіння приміщення парогенераторної та провели евакуацію потерпілого. Умовну пожежу успішно ліквідовано.

До проведення навчань залучались 1-й та 2-й хід 15 ДПРЧ 3 ДПРЗ смт.Локачі, поліція, швидка, газова служба. В наслідок чого було проведено знеструмлення електроенергії та відключення газопостачання парогенераторної. Надано медичну допомогу потерпілому, забезпечено охорону громадського порядку силами працівників поліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер