<

Розшукують засудженого ексдепутата Волиньради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 26.03.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
10
/ коментарів 5

Поліцейські розшукують ексдепутата Волинської обласної ради Вікторова Олександра Олександровича, яий засуджений до 5 років позбавлення волі за хабарництво.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, у 2010 року він був обраний депутатом Волинської обласної ради за списком ВО “Свобода”. Був секретарем постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства.

У 2011 році Олександр Вікторов обіймав посаду директора комунального підприємства “Луцький спецкомбінат комунально-побутового обслуговування”. 28-го вересня його затримали за “торгівлю місцями на кладовищі”.

Згідно з вироком Луцького міськрайонного суду, Олександра Вікторова засудили до 5,5 року позбавлення волі із забороною обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на 3 роки та конфіскацією майна.

Улітку 2013 року виїхав на проживання до Канади у місто Торонто. Згодом емігрував у Данію, де отримав політичний притулок і одружився.

Прикмети: на вигляд 40 років, зріст 185 см, повної статури, обличчя кругле, волосся темне, коротке, на лобі залисини.

Поліція звертається до громадян, яким відома інформація щодо місця перебування розшукуваного, з проханням невідкладно повідомити правоохоронців за номерами телефонів: (0332) 74-23-40, 050-533-24-82 або “102“. Конфіденційність гарантується.




коментарів: 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця