<

Розповіли подробиці загибелі 41-річного лучанина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 15.03.2021 / Новини / , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Вибух трапився у ніч з 13-го на 14-го березня. Внаслідок цього загинув 41-річний мешканець Луцька. Повідомлення про вибух невідомого предмета в одній із квартир на проспекті Грушевського у Луцьку надійшло до поліції 14 березня, близько 3-ї години ночі.

Про подію повідомили медики, які вже констатували смерть чоловіка – 41-річного жителя цього помешкання, – інформує пресслужба поліції Волині.

У помешканні, окрім загиблого, перебували його 62-річний батько-пенсіонер, співмешканка чоловіка та товариш, з яким вони напередодні відпочивали. З ними все добре, вони неушкодженні.

Як з’ясували правоохоронці, вибух трапився на кухні квартири. Спричинений він предметом, схожим на гранату Ф-1. Рештки боєприпаса поліцейські направили на експертизу.

Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з приміткою «нещасний випадок») та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини та причини цієї події. 

Нагадаємо, у луцькій квартирі від вибуху гранати загинув чоловік.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер