<

Ротація буде проведена у БТРО “Волинь”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 26.12.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Перший батальйон територіальної оборони «Волинь» «пішов» на ротацію: 24-25 грудня із зони АТО вже виведено 50 відсотків бійців. Про це повідомив у коментарі ВолиньPost народний депутат Ігор Єремєєв.

До кінця грудня додому для відпочинку повернеться інша частина батальйону. Нагадаємо, хлопці були на першій лінії оборони під Дебальцевим біля 93 днів.

Питанням Першого територіального батальйону «Волинь» опікуються народні депутати Ігор Єремеєв та Степан Івахів. Вони їздили під Дебальцеве до бійців цього тербатальйону у рамках виконання програми «Збережи життя солдату», зініційованої ними ще на початку бойових дій на Сході.

Доставили партію вартісних тепловізорів і нічних біноклів, ліки, теплий військовий одяг, приціли для снайперів і ще багато чого. Ігор Єремеєв передав для батальйону автомобіль Range Rover для виконання бойових завдань. Тиждень тому депутати направили бійцям чергову партію допомоги – зимові берці.

Ігор Єремеєв неодноразово піднімав питання необхідності ротації волинського батальйону в Адміністрації Президента та у парламенті. Він став ініціатором важливої зустрічі на початку грудня родичів бійців із спікером Верховної Ради, керівництвом Міноборони, де були названі вже чіткі строки ротації волинських бійців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер