<

Росія може інспірувати міжконфесійні конфлікти для вторгнення в Україну – СБУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:15 | 11.12.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарів 10

Інспірування міжконфесійних конфліктів в Україні може стати приводом для відкритого військового вторгнення ЗС РФ в нашу країну.

Таку думку висловив голова СБУ Василь Грицак, передає УНН із посиланням на прес-службу СБУ.

“Цілеспрямоване інспірування російськими спецслужбами міжконфесійних конфліктів в Україні у поєднанні з провокаціями прямої терористичної дії може стати приводом для відкритого військового вторгнення ЗС РФ в нашу країну”, — зазначив голова СБУ.

Відзначимо, що у рамках продовження інформування громадськості про форми і методи російської агресії Служба безпеки України презентувала серію спеціальних інформаційних буклетів.

“Перші два випуски присвячені терористичній діяльності спецслужб РФ в Україні та використанню Росією у гібридній війні релігійних структур Московського патріархату”, — повідомили у СБУ.

За даними прес-служби, буклети, які видані українською та англійською мовами, містять спеціальні QR-коди, що надають можливість прямого доступу до компільованої інформації про відповідні факти російської злочинної діяльності як викриті СБ України, так і зібрані громадськими активістами.




коментарів: 10
  1. згоден – міжконфесійні конфлікти можуть інспірувати тільки агенти путіна ! або такі дурні як пан гей

  2. Тобі за коментарі платяиь чи ти пишеш їх по причині розумової неповноцінності?

      • геї то твій інтерес) мені якось всерівно) можеш навідь сам з собою, тільки обережно, мрніиор не забризгай)

  3. Гість ,ти придурок ,чи тебе в дитинсттві головою об підлогу кинули ,лікуйся поки не пізно ,психіатри в Володимирі є .

  4. “погуглив” для цікавості “повномаштабне вторгнення росії”…… з 14року росія “вторгалася”(через змі) до нас не один десяток разів… і щось мені здається , що ці “вторгнення” співпадали з якимись “покращенями” від влади для українського народу…тому на такі “новини” , відповідна реакція)))))))))))))))))))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер