<

Роман Кулик поінформував про стан виконання в області завдань п’ятої хвилі мобілізації та хід призову на строкову службу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:59 | 19.05.2015 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під час оперативної  наради т.в.о. обласного комісара військового комісаріату Роман Кулик поінформував присутніх про стан виконання в області завдань п’ятої черги мобілізації та хід призову на строкову військову службу.

– Станом на сьогодні до навчальних центрів та військових полігонів поставлено 34 % військовозобов’язаних, 73 % офіцерів запасу, 9 % техніки національної економіки, – зазначив Роман Кулик. – У районах не достатньо організована робота щодо виконання мобілізаційних завдань. Найгірший стан справ – у Старовижівському, Володимир-Волинському, Любомльському районах та місті Ковелі. Позитивні зрушення – у Ратнівському та Любешівському районах. Військові комісаріати за підтримки органів державної влади, місцевого самоврядування спромоглися якісно організувати роботу та забезпечити виконання плану мобілізації на достатньо високому рівні в Горохівському, Локачинському, Маневицькому та Ківерцівських районах.

Станом на 18-те травня цього року оповіщено на 63 % військовозобов’язаних, які підлягають мобілізації. За результатами проведення медичних оглядів 38 % військовозобов’язаних визнані непридатними до військової служби за станом здоров’я.

Із призовом на строкову службу ситуація трохи ліпша. Т.в.о. військового комісара облвійськкомату, аналізуючи статистичні дані, наголошує: волиняни завдання виконають.

– Відповідно до плану відправок молодого поповнення у військові частини з Волинської області необхідно відправити 480 призовників, – повідомив Роман Кулик. – Станом на 18 травня 2015-го відправлено 282 призовника, а це – 59 %. У період із 18-го до 21-го травня відправці підлягає 50 осіб. До кінця травня цього року заплановано відправити ще 47 призовників. Призвані потрапляють до навчальних центрів, де пройдуть підготовку за військовими спеціальностями. Результати медичного огляду призовників свідчать, що кількісно наближаємось до виконання планового завдання. Придатними визнано більше 450 призовників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця