<

Рада не змогла узгодити бюджетні закони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:20 | 23.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Рада не змогла узгодити урядові законопроекти, і Гройсман закрив засідання.

Верховна Рада закрила ранкове пленарне засідання, не погодивши жодного законопроекту щодо бюджету-2016 і податкової реформи, – повідомляє Корреспондент.

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман провів кілька сигнальних голосувань за законопроектами №3627 (Про внесення змін до закону “Про управління об’єктами державної власності”) і №3628 (Про внесення змін в окремі законодавчі акти щодо стабілізації фінансового стану держави та покращення окремих положень соціальної політики).

За них проголосувала недостатня кількість парламентарів. Обидва закони не підтримують у фракціїБатьківщина, другий – у Самопомочі.

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, який знаходився на засіданні, закликав нардепів до конструктивної роботи і нагадав, що всі проекти узгоджувалися на зустрічах з керівництвом фракцій.

“Або парламент голосує за те, про що ми домовилися, або, якщо цього рішення немає, це означає, що країна без бюджету, люди без зарплат, пенсіонери без пенсій, фінансово-банківська система під питанням. Грошей нам ніхто не дасть. І ми поставимо на коліна ту економічну стабільність, яка була досягнута за останні кілька місяців”, – зазначив Яценюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок