<

Призовників не посилатимуть в АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:57 | 6.07.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під час оперативної наради сьогодні, 6 липня 2015-го, заступник обласного комісара військового комісаріату Геннадій Лічман  поінформував присутніх про підсумки проведення призову на строкову чергову службу та про хід проведення 6-ї черги мобілізаційного розгортання ЗСУ в області.

– На Волині вже завершилися заходи щодо весняного призову громадян на військову строкову службу, призовна кампанія тривала впродовж трьох місяців, завдання військовими комісаріатами виконані на  100 %, – зазначив Геннадій Лічман. – Проте це не означає, що не виникало проблем у ході призову. Не всі бажають проходити військову службу, більше трьох тисяч осіб не з’явилися на засідання призовної комісії. Військові комісаріати разом із правоохоронними органами проводять заходи щодо розшуку цих громадян для притягнення їх до відповідальності. Громадяни, які призвані на військову строкову службу направлені до військових частин, 90 % з яких розташовані в обласних центрах України. Більшість волинян проходитимуть службу у місті Києві, Київській області та обласних центрах західного регіону (лише 10 осіб буде направлено до Запоріжжя). Протягом 30 діб призовники пройдуть підготовку в навчальних центрах, а вже потім будуть направлені до військових частин. Для виконання завдань в зоні АТО вони долучатися не будуть, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Що ж стосується 6-ї черги мобілізації, то Геннадій Лічман повідомив, що наразі проводиться оповіщення та медичний огляд військовозобов’язаних:

– Всього оповіщено 25 % військовозобов’язаних. На території області створено 123 групи з оповіщення та вручення повісток. З кількості оповіщених прибуло на проходження медичного огляду лише 25 %. На території області створено 18 військово-лікарських комісій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця