<

Приватбанк ввів обмеження на перекази

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:25 | 16.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
860
/ коментарі 2

Приватбанк встановив нові правила грошових переказів з картки на картку.

Про це повідомили в пресслужбі Приватбанку, передає Мінфін.

Як зазначають, обмеження на операції з переказу коштів з картки на картку торкнуться як міжнародних переказів, так і в межах України.

Тепер буде встановлений ліміт для відправника: не більше 25 переказів на місяць на міжнародні перекази, і не більше 100 операцій з переказу коштів з картки на картку в межах України.

З’явилися обмеження і для одержувачів коштів. Тепер отримати можна в місяць не більше 30 міжнародних переказів і не більше 100 переказів в межах України.

Нові правила діють для переказів з картки на картку Visa і Mastercard через всі канали.

Якщо ваш рахунок або картка оформлена для волонтерської або благодійної організації, ви збираєте кошти на лікування або іншу допомогу, потрібно звернутися на гарячу лінію Приватбанку за номером 3700 і підтвердити свою діяльність за допомогою необхідних документів. Після цього Приватбанк зніме обмеження і встановить безліміт протягом однієї доби.

Для інтернет-магазинів в Приватбанку також буде встановлений новий ліміт при відкритті ФОП або рахунку особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства України.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця