<

Представниця Філіппін перемогла у конкурсі «Міс Всесвіт-2018»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 18.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

17 грудня в столиці Таїланду, Бангкоку, відгримів фіналу конкурсу краси «Міс Всесвіт 2018». Переможницею стала 24-річна Катріона Грей з Філліппін.

24-річна Катріона Грей стала четвертою в історії конкурсу представницею Філіппін, яка здобула перемогу, передає УНІАН.

На фінал змагання, яке відбулося увечері 16 грудня, залишилося п’ять учасниць з 94 дівчат: Міс В’єтнам, Міс Канада, Міс Південна Африка, чия країна завоювала титул у минулому році, а також Міс Венесуела.

Віце-міс стала представниця Венесуели Стефані Гутьєррес. Корону найкрасивішої дівчини у світі отримала 24-річна Катріона Грей з Філіппін. 

Переможниця конкурсу «Міс всесвіт-2018» народилася в Австрії в сім’ї шотландця Іана Грея і філіппінки Норміти Магнайон. На Філіппінські острови вона прилетіла у 18 років. Вищу освіту Міс Всесвіт здобула в бостонському музичному коледжі в Массачусетсі, за спеціалізацією
 «теорія музики».

Катріона Грей має чорний пояс по Чой кван-до. Вона також є волонтером організації Love Yourself (займається питаннями ВІЛ і СНІД) і волонтером у некомерційній організації Young Focus. Своєю головною метою модель називає боротьбу з бідністю у своїй рідній країні.

https://youtu.be/KUI0gMY8TTc




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер